L'empresa Decor Mobel de Payrà ha organitzat un 'showcooking' per presentar el Rocook, un aparell per gaudir de la cuina a baixa temperatura, a casa.

Fa pocs dies es va dur a terme la primera demostració de 'showcooking by Rocook' a Decor Mobel de Payrà a Vila-sacra, en el seu nou espai de cuines Veneta Cucine inaugurat el mes de juny passat.

Aquest acte, pioner a l'estat, va comptar amb la presència d'un dels creadors conjuntament amb Joan Roca del Rocook, en Salvador Brugués, responsable de I+D del Celler de Can Roca. L'acte, de caràcter privat, va consistir en una demostració en directe de com cuinar amb el nou aparell Rocook.

Els participants van poder degustar una desena de plats, entre ells: brous cuinats a diferents temperatures, ou a baixa temperatura, espatlla de xai, salmó amb cítrics, un cremós de xocolata i molts altres plats que van fer les delícies dels assistents.

Propietats dels aliments

El Rocook és un projecte del Celler de Can Roca perquè pugueu gaudir a casa dels avantatges de la cuina a baixa temperatura. És una placa d'inducció complementada amb diferents sensors que permeten cuinar elements optimitzant el seu punt de cocció, conservant així totes les propietats nutritives de cada aliment. A part de ser una novetat tecnològica que facilita i optimitza l'elaboració dels aliments, esdevé una eina indispensable per aconse­guir uns resultats excel·lents, gràcies al control del temps i la temperatura de cocció dels aliments amb molta precisió.

El Rocook, fabricat per Cata, es comercialitza de forma conjunta amb els elements complementaris de Lékué, que permet la seva completa i òptima utilització. Així doncs, trobem tres kits diferents a partir de 459 €. I tots ells es poden trobar a Decor Mobel de Payrà, així com tots els elements i accessoris que el complementen.

Aquest acte preveu ser el primer de molts que es duran a terme a la botiga Decor Mobel de Vila-sacra en el seu espai de cuines, on properament s'organitzaran nous showcookings oberts al públic.