La cadena d'electrodomèstics Electroahorro va obrir l'any 2010 la primera botiga al carrer Nou, 100, de Figueres. De seguida es va expandir cap a Roses -Travessia de la Riera Ginjolers, 91-93- i Girona -carrer Santa Eugènia, 7. Dissabte passat, la cadena, promoguda per Montse Pérez i Alberto Rodríguez, va inaugurar la quarta botiga, situada a la carretera de Roses, al barri de la Marca de l'Ham. Es tracta de dos locals comercials contigus, amb un total de 350 metres quadrats d'exposició: en un s'hi exposen els electrodomèstics grans i, a l'altre, tot el petit electrodomèstic, de manera que ho separen perquè els clients se sentin més còmodes.

Els productes que es venen a Electroahorro són electrodomèstics petits i grans per a la llar. “Tenim neveres, congeladors, rentadores, assecadores, cuines elèctriques i de gas i petits electrodomèstics de la llar i de tot tipus, des de ventiladors a batedores i des de màquines d'afaitar a bàscules de cuina, passant per planxes i centres de planxat, picadores de gel, bàscules de bany, aspiradores, cafeteres i torradores”, expliquen.

Un dels aspectes que distingeix Electroahorro de la resta d'establiments és la seva atenció al client, ja que sempre miren d'atendre les necessitats de tothom. “Preferim aconsellar bé, que el client se senti ben tractat i es recordi de nosaltres quan necessiti algun electrodomèstic”, remarquen els propietaris de la cadena.

Electroahorro ofereix productes a bons preus, tant perquè compren lots grans directament a fàbrica com perquè, a vegades, per problemes d'embalatge i emmagatzemament, els electrodomèstics arriben amb un petit desperfecte estètic que impedeix la venda en alguns circuits. Ara bé, tots els productes que tenen a la venda són nous i tenen una garantia oficial de dos anys.