Vila-sacra

Neda obre una nova botiga a Vila-sacra

És el punt de referencia a l´Alt Empordà, abraçant la zona de Figueres, Roses, Empuriabrava i Cap de Creus

16.08.2016 | 10:16
Les noves instal·lacions.

La nova botiga, ubicada al kilòmetre 31 de la carretera C-260, és el punt de referencia a l´Alt Empordà, abraçant la zona de Figueres, Roses, Empuriabrava i Cap de Creus. En aquest espai de més de 600 m2 el client pot trobar les diferents seccions i serveis: Químics: productes per el manteniment de la qualitat òptima de l´aigua o neteja manual: estris, perxes, etc.;

També neteja automàtica i robotitzada; recanvis i accessoris; filtració; calefacció i termoregulació de l´aigua; zona d´exposició wellness: spa, sauna, hammam, etc.; jardí i complements; Il·luminació, tan subaquàtica com exterior; jocs i diversió; elements d´exterior: dutxes, escales, trampolins, etc.

A més, com a tots els establiments Neda, Vila-sacra compta amb un laboratori on s´ofereix el servei d´anàlisi de l´aigua gratuït. Qualsevol usuari pot portar una mostra de l´aigua de la seva piscina, per tal d´avaluar-ne l'equilibri de l'aigua. Aquest diagnòstic és essencial per mantenir l'aigua en perfectes condicions.

Neda compta amb un total de 5 botigues, ubicades a l´Empordà i la Selva: Vall-Llòbrega, Platja d´Aro, l´Escala, Vila-sacra i Caldes de Malavella. Amb més de 25 anys d´experiència en el sector de les piscines, actualment l´activitat de la companyia gira entorn a 3 pilars, treballant tant per a clients particulars com per a cadenes hoteleres i centres de benestar: Producte químic i accessoris; Disseny i construcció de piscina, spa, sauna i centre wellness i reformes i rehabilitacions de piscina.

Diversos reconeixements avalen l´activitat i trajectòria de Neda, com ara el premi Piscina Barcelona 2011, en la seva categoria de Centres Wellness, i el sistema de qualitat aplicat segons la norma UNE-EN-ISO 9001, constantment renovat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema