Aquest any, l’empresa rosinca Disrètol celebra els 10 anys de la seva creació. 10 anys donant servei a la població, concretament a les empreses i a la seva imatge corporativa, que és la seva especialització. Amb seu al carrer València, 19, de Roses, l’empresa destaca perquè fabriquen el rètol des de zero, és a dir, fan tot el procés d’elaboració.

Tenen grans maquinàries, com per exemple soldadures d’alumini o laminadores, i tallers de gran format. La maquinària és la millor que hi ha disponible al mercat, fet pel qual esdevenen una referència en el sector. A més a més, compten amb un grup professional molt ben qualificat. També disposen, però, de les infraestructures necessàries per crear productes de molt petit format.

Creació de molts productes

L’empresa, doncs, crea tota mena de dissenys i rètols corporatius, des dels de gran magnitud fins als més detallistes. Rètols de llum, vinils, impressions digitals de qualsevol mida, leds, pantalles, retolació de vehicles i un llarg etcètera perquè el client pugui satisfer de totes totes les seves necessitats.

L’experiència en el sector els permet assessorar el client i trobar una solució per cada situació particular.

Concretament el desembre farà 10 anys que van crear la societat Disrètol, l’empresa ja té pensades unes activitats per commemorar el 10è aniversari donant servei a la població.

Carrer València, 19, Roses.

972 45 95 58 o www.disretol.net

Obert de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.