Roses

Disrètol: 10 anys en el sector del disseny i la retolació

L'empresa destaca perquè fabriquen el rètol des de zero, és a dir, fan tot el procés d´elaboració dels productes

16.08.2016 | 10:06
Disrètol està situat al carrer València de Roses

Aquest any, l´empresa rosinca Disrètol celebra els 10 anys de la seva creació. 10 anys donant servei a la població, concretament a les empreses i a la seva imatge corporativa, que és la seva especialització. Amb seu al carrer València, 19, de Roses, l´empresa destaca perquè fabriquen el rètol des de zero, és a dir, fan tot el procés d´elaboració.

Tenen grans maquinàries, com per exemple soldadures d´alumini o laminadores, i tallers de gran format. La maquinària és la millor que hi ha disponible al mercat, fet pel qual esdevenen una referència en el sector. A més a més, compten amb un grup professional molt ben qualificat. També disposen, però, de les infraestructures necessàries per crear productes de molt petit format.

Creació de molts productes

L´empresa, doncs, crea tota mena de dissenys i rètols corporatius, des dels de gran magnitud fins als més detallistes. Rètols de llum, vinils, impressions digitals de qualsevol mida, leds, pantalles, retolació de vehicles i un llarg etcètera perquè el client pugui satisfer de totes totes les seves necessitats.

L´experiència en el sector els permet assessorar el client i trobar una solució per cada situació particular.
Concretament el desembre farà 10 anys que van crear la societat Disrètol, l´empresa ja té pensades unes activitats per commemorar el 10è aniversari donant servei a la població.

Carrer València, 19, Roses.
972 45 95 58 o www.disretol.net
Obert de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema