El grup Opticàlia, primer grup europeu i segon, a escala mundial, en el mercat òptic solar i un dels líders del mercat òptic espanyol, acaba d'inaugurar un nou centre a la plaça Clarà, 12, d'Olot.

Opticàlia compta amb un equip format per professionals amb una dilatada experiència dins el sector òptic i amb el suport d'un dels grups òptics més grans dins l'àmbit mundial. A Opticàlia, trobareu la solució perfecta per a la vostra visió, els models més exclusius i les últimes novetats amb firmes com Mango, Custo, Amichi, Javier Larrainzar, PepeJeans, Davidelfín, El Caballo, Fun & Basic o Pull and Bear.

D'altra banda, aquest centre està gestionat pels responsables d'Optipunt a Figueres. Opticàlia Olot també compta amb el servei de telemedicina, un servei de diagnòstic a distància. Avalua, mitjançant fotografies del fons de l'ull, les principals patologies de la retina: retinopatia diabètica, degeneració macular associada a l'edat, o alteracions vasculars, entre altres.

Opticàlia Olot, igual que en els centres de Figueres i Roses, incorpora una solució integrada d'obtenció d'imatges digitals fixes i en moviment, un biomicroscopi amb una càmera digital d'alta sensibilitat que permet previsualitzar les imatges en temps real, amb una elevada brillantor i contrast, tot utilizant baixes emissions de llum.

Les imatges i pel·lícules capturades són exactament iguals a la visualització prèvia en el monitor, per a la detecció, el diagnòstic i el seguiment de qualsevol patologia en la superfície ocular. Opticàlia té una missió clara en aquests temps actuals, tot oferint serveis nous i variats, sistemes de fitxers amb comunicació permanent amb els clients.

La missió d'Opticàlia és millorar i diagnosticar precoçment les patologies oculars i la seva capacitat de visió amb la innovació i la darrera tecnologia en el camp de la telemedicina.