Navata

Nova aula de formació de personal de l'administració local a Navata

L'FPAP forma part del Coworking de Salines Bassegoda i està ubicada al Centre Cívic

03.08.2016 | 09:34
Professores i alumnes durant la festa de final de curs.
Professores i alumnes durant la festa de final de curs.

Des d’aquest 2016 s’ha instal·lat, dins del marc del Coworking de Salines Bassegoda ubicat al Centre Cívic de Navata, una nova activitat que és la de preparar opositors i opositores a l’Administració local i reciclar la formació del personal d’aquesta, amb el nom de Formació Professional per a l’Administració Pública (FPAP), dirigit per la Núria Caulas i l’Olga Serrats, llicenciades en dret i ciències Polítiques i tècniques de l’administració local.

Amb l’objectiu de descentralitzar el mercat existent en aquesta activitat únicament a Figueres, s’han proposat acollir als interessats en un àmbit rural amb el suport del Consorci Salines Bassegoda que promou l’emprenedoria de professionals novells.

La formació que ofereixen va destinada tant a professionals del sector que ja estan treballant, com a nous candidats a ocupar places a l’administració pública.

Final de curs

Aquest mes de juliol ha finalitzat el I curs intensiu de reciclatge per a auxiliars i administratius de les administracions locals amb un temari genèric que ha englobat la totalitat d’àrees locals, tant a escala teòrica com pràctica, ja que el personal de municipis petits són multidisciplinaris. El curs ha tingut una durada de tres mesos (abril, maig i juny) i s’ha ofert presencialment i via on line amb un total de 12 alumnes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema