Roses

Acompanyament psicològic per a infants, joves i adults

Lídia March, psicòloga i psicoterapeuta, està al capdavant del centre terapèutic. És un espai de respecte, humilitat, comprensió i confiança.

02.08.2016 | 10:36
La Lídia March està al capdavant del centre.

A la Gran Via Pau Casals de Roses ha obert, el mes de juliol passat, Akumal centre de teràpies, un espai on fan diferents acompanyaments psicològics i psicoteràpies per a infants, nens, joves i adults. El centre, que té la seu directiva a Figueres, al carrer Méndez Núñez, 36, ofereix serveis de nutrició i logopèdia, així com el tractament per als problemes d´ansietat, d´estrès, de feina, de parella, d´obesitat, de bullying o de "rabietes´´ entre altres. Els horaris són a convenir i s´ha de trucar per demanar hora.

Lídia March, psicòloga i psicoterapeuta, està al capdavant del centre terapèutic. És un espai de respecte, humilitat, comprensió i confiança, el qual s´adapta a la individualitat de cadascú per la cerca del benestar propi i el creixement personal utilitzant diverses tècniques de la perspectiva humanista.

La forma de treball, doncs, està enfocada en la persona, més concretament, a Akumal Centre de Teràpies, centren el treball en la resolució del conflicte en l´àmbit emocional i en l´autorealització. En aquest sentit, el respecte cap a la persona que sol·licita suport, la confidencialitat, la responsabilitat, l´ètica professional, la calidesa humana i la flexibilitat són elements crucials. L´objectiu primordial és apropar les eines per al benestar físic, emocional i espiritual, per tal d´ajudar les persones en els diferents àmbits de la vida.

Activitats extraescolars

El centre també ofereix activitats extraescolars, a través de jocs, contes, música i treballs manuals, per a nens de tres a deu anys, que tenen l´objectiu de desenvolupar i potenciar l´educació emocional. Les activitats també ajuden a treballar l´autoestima, les habilitats socials o la creativitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema