Just al principi de la carretera que uneix Figueres amb Llers (Carrer Cresques i Elies, 2) s´hi troba el Parking Figueres, un pàrquing que ofereix places per a vehicles, trasters (de 5 a 10 m2) i garatges tancats (de 22 a 100 m2) les 24 hores del dia i els 365 dies de l´any.

El pàrquing disposa de càmeres de seguretat, a més d´un vigilant nocturn, fet que garanteix una vigilància durant tot el dia, i de 7.30 h del matí a les 21 h hi ha el servei d´atenció al públic per a qualsevol contractació. Una contractació que varia segons les necessitats de cadascú: pot ser de pocs minuts, actuant així el pàrquing com un aparcament de zona blava, pot ser d´uns dies o pot ser, fins i tot, d´uns mesos o un any.

El pàrquing està situat a 5 minuts del centre de Figueres, però és que també es troba a 5 minuts de l´Estació de l´AVE Figueres - Vilafant. A més a més, la carretera dóna sortida a pobles com Vilafant, Avinyonet de Puigventós, Llers o Terrades. Aquests tres motius fan que el Parking Figueres sigui un dels més ben situats de la zona i en les seves places hi conflueixin des de turistes que visiten Figueres, viatgers del tren, tant de fora com de la ciutat que busquen un pàrquing cobert, o gent dels pobles del voltant.

A més a més, no hem d´oblidar que Figueres és a pocs quilòmetres de la frontera francesa i que, per això, molts francesos poden dipositar al pàrquing la confiança de les seves pertinences, com ara els objectes que usen quan passen uns dies als apartaments de la Costa Brava, els quals no es poden endur al seu país i els han de desar durant un temps.