Divendres passat, 1 de juliol, es va inaugurar la nova atracció de l'Aquabrava, anomenada 'Pirate Island', tot i que ja estava en funcionament des de l'obertura del parc el dia 1 de juny. 'Pirate Island', que renova la part infantil del parc, ocupa 3.000 metres quadrats i compta amb un vaixell pirata, minis tobogans i una piscina d'onades, entre altres. L'acte inaugural va ser presidit per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan i els gestors del recinte lúdic.

Des del parc s'ha volgut apostar “per un nou concepte més modern d'atracció, que faci el bany dels infants més segur”, segons Eric Bos, representant de l'empresa. Pirate Island es caracteritza per unes zones més delimitades i, sobretot, “per una ordenació meticulosa de la fondària de l'aigua, per tal que cap nen pugui patir cap ensurt: les fondàries no canvien, sinó és que se surti de l'atracció i s'entri expressament a una altra zona d'una fondària diferent”. 'Pirate Island' també compta amb l'última tecnologia per controlar la temperatura de l'aigua i, a través d'una potent maquinària, l'aigua es reserva a l'interior de l'atracció, conservant-se millor així la temperatura, d'uns 27 graus, concretament. La tecnologia també permet que amb poc més de mitja hora l'atracció es reompli de nou i estigui a punt per als nens.

Com un atractiu més, s'hi ha construït una paret en forma de mirall en un dels extrems de la piscina per tal de veure des de l'altra banda els moviments espectaculars de l'aigua, uns moviments que fan encara més moderna l'atracció.

Aqua Brava, un dels llocs més visitats de la província, destina cada any molts diners, aquest any prop d'un milió d'euros, a renovar alguna part del parc. La zona infantil ja feia temps que la volien renovar i aquest any s'ha dut a terme. Aquest any se celebra el 29è aniversari del parc aquàtic, un equipament que prepara una gran reforma per als trenta anys.