Roses

Prestige Hotels de Roses disposa de tot el necessari per a un dia molt especial

Gastronomia, entorn, equipaments i professionalitat s´uneixen en els establiments del grup rosinc per a tota mena de celebracions

27.05.2016 | 09:01
Menjador amb vistes al jardí a l´Hotel Goya Park.

Si teniu pensat preparar qualsevol tipus de celebració personal, familiar o professional, el grup Prestige Hotels de Roses posa a la vostra disposició tots els serveis i equipaments necessaris per a convertir el vostre esdeveniment en un dia inoblidable. Els establiments del grup estan situats en punts estratègics de Santa Margarida i la vila, molt a prop del mar, en un entorn privilegiat que dóna valor afegit als seus equipaments.

Els Hotels Coral Playa, Goya Park, Sant Marc, Marysol i Victoria configuren un elenc d´espais ideals per a aniversaris, casaments, comunions, batejos i trobades professionals. Els seus menjadors tenen una capacitat adaptable a cada circumstància per a grups de fins a 250 comensals. Una capacitat que també es tradueix en una oferta gastronòmica de primer nivell amb menús adaptats a cada pressupost i amb una carta de plats molt variada que conjuga perfectament la cuina tradicional de qualitat amb les propostes més modernes vinculades amb la cuina del peix, el marisc i les carns, sense oblidar una gamma d´aperitius pensada per a tot tipus de públic.

Prestige Hotels ofereix un servei integral. Es pot fer càrrec d´organitzar tots els detalls de qualsevol esdeveniment amb la personalització de tots i cadascun dels moments de la celebració, amb acompanyament musical, allotjament dels convidats i dels protagonistes. No dubteu en consultar preus i propostes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema