Miservi de supermercats s.l., societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, amplia la seva xarxa d'establiments sota l'ensenya SPAR a Catalunya. Si durant el passat mes de març, es van inaugurar dos establiments a les localitats gironines de Riells i Viabrea i de Palamós, ara l'obertura és a la localitat costanera de Platja d'Aro.

Miservi va néixer amb la finalitat de reunir els punts forts de cadascuna de les companyies associades: la distribució a l'engròs per part de Grup Miquel i l'experiència i coneixements en la gestió directa de punts de venda per part de Valvi Supermercats.

SPAR Platja d'Aro està ubicat localitzat a l'avinguda Cavall Bernat, número 121 de la població. L'establiment, que compta amb 320m2 de sala de venda i dóna feina a 6 persones, s'adapta a les necessitats de l'entorn, incloent una variada oferta de productes amb gran demanda entre els seus clients, en gran part turistes, a causa de l'alt nombre de càmpings i hotels de la zona. En ell els clients podran trobar, a més de les seccions habituals, Fleca i Fruita en autoservei.

Valvi Supermercats

Empresa de capital 100% gironí i primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona, centra la seva activitat en l'explotació de 46 supermercats propis amb les marques Spar i VALVI i una facturació de més de 52 milions d'euros, i en la gestió de 33 supermercats de Miservi amb la marca SPAR i una facturació de més de 30 milions d'euros, tots ells a les províncies de Girona i Barcelona.

Grup Miquel

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 65 cash & carry GMcash, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d'Importació i Exportació "Miquel Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 592 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes SUMA, PROXIM i Spar (aquesta última només a Catalunya).