Preus competitius, qualitat assegurada, productes fets a mida i un ampli assortit de colors, mides i textures. Aquesta és la carta de presentació de l'empresa Kois Sofàs, dedicada a la venda de sofàs, canapès, sofàs llit, butaques i matalassos fets amb materials cent per cent europeus. Kois Sofàs té un amplíssim assortit de mobiliari i complements per a la llar, amb fabricació pròpia i amb una garantia d'asseguda de deu anys.

Kois Sofàs són professionals amb una llarga trajectòria en aquest sector. Fan projectes a mida de les necessitats de cada client, amb pressupostos previs sense compromís d'adquisició i transport gratuït, amb instal·lació inclosa.

La botiga dóna facilitats de pagament als seus clients, sense interessos, i també pot crear peces úniques com ara sofàs amb equipaments de so i leds.

L'establiment està situat en els baixos del número 19 de la carretera de Roses, al cor del barri de la Marca de l'Ham. És obert, cada dia, de dilluns a dissabte, de les deu a dos quarts de dues del migdia i de les cinc a dos quarts de nou del vespre. L'entrada a l'exposició és lliure.