La immobiliària de referència a les comarques gironines, Finques Company, gaudeix de noves instal·lacions a Roses des de l'1 de febrer passat. Les antigues oficines -tant la comercial com l'administrativa- s'han traslladat a un nou local situat a l'avinguda de Rhode 171, just a 30 metres d'on fins ara hi havia el despatx comercial, que permetrà integrar en un sol espai de 180 m2 tots els serveis immobiliaris de l'empresa.

Es tracta d'un canvi molt positiu, ja que a banda de reunir en un mateix local tots els departaments, la nova oficina de Finques Company a Roses disposa d'unes instal·lacions modernes i actuals, i està situada a primera línia del passeig marítim, just a tocar de l'aparcament. A més, el nou despatx compta amb un espai infantil, adequat per a la mainada i pensat perquè pu­guin entretenir-se mentre els pares i les mares són atesos pel personal de l'oficina.

Finques Company té presència a la població de Roses des de l'any 1995. Durant aquests anys, la immobiliària s'ha anat consolidant i ha incrementat el volum de negoci en tots els serveis immobiliaris. Aquest creixement és el que ha propiciat el trasllat a una oficina molt més àmplia, amb l'objectiu de garantir una major qualitat en el servei i atenció als clients.

Ceigrup Finques Company és una immobiliària fundada l'any 1963 per Josep Company Molar. Actualment està dirigida pels germans Joan i Josep Company Agustí. Al llarg d'aquests 53 anys, s'ha consolidat com la immobiliària de referència a la província de Girona amb un total de 4 oficines, i un equip humà que supera els 50 professionals, degudament especialitzats i preparats per oferir el millor assessorament i gestió en l'activitat de serveis immobiliaris.

Entre els serveis oferts per Finques Company, destaca la intermediació de compravenda o lloguer, la gestió i administració de lloguers, l'administració de comunitats de propietaris, lloguer turístic, manteniment d'apartaments i cases de segona residència, valoracions immobiliàries, assegurances, i inversions a l'estranger.