Clínica Bofill Figueres ja és una realitat i es troba en ple funcionament. Aquest centre, ubicat a la plaça Triangular de Figueres, ha obert les seves portes i està prestant servei als pacients de la zona. Durant la setmana de portes obertes que es va dur a terme del 14 al 20 de març, l'entitat va rebre més de 500 persones que es van acostar per conèixer més a prop la clínica, les seves especialitats i el seu personal mèdic.

L'espai disposa de 1.000 m2 amb dues plantes on es distribueixen un total de 14 consultoris nous, una sala de radiologia, un espai de fisioteràpia i rehabilitació i el servei d'urgències amb 5 boxs. A més, també disposa de diferents unitats clíniques on els diversos especialistes treballen de forma multidisciplinària, assegurant el millor tractament als pacients amb patologies complexes.

La clínica dóna diferents opcions per demanar cita amb el seu metge especialista: presencialment, des de la recepció a Figueres, per telèfon al 872 550 999 o bé a través de la pàgina web www.clinicabofill.net, amb el sistema de reserves on-line que funciona els 365 dies de l'any durant les 24 hores.

Tots els dies, de 9 a 21 hores

Un dels serveis més destacats del centre és el d'urgències, disponible tots els dies de l'any en horari de 9 a 21 hores.

Clínica Bofill té un objectiu molt clar, oferir la seva experiència d'atenció personalitzada del sector sanitari privat als pacients de la zona de l'Alt Empordà. La clínica pretén ser un referent a la zona, tot oferint un ampli ventall de recursos sanitaris en l'àmbit assistencial privat a la ciutat.

L'oferta mèdica que aporta Clínica Bofill a Figueres és un complet quadre mèdic format per més de seixanta professionals de la salut.

Professionals de la Salut

El servei mèdic està encapçalat pel doctor Carles Ponsatí, coordinador mèdic i internista, el qual dirigeix el grup d'especialistes mèdics que formen l'equip de Clínica Bofill Figueres.

A la Clínica Bofill, mantenen una identitat lligada al territori amb un tarannà familiar i pròxim. Amb aquests valors, al llarg dels anys, l'entitat ha derivat en un grup de centres privats que ofereixen serveis mèdics especialitzats als seus pacients arreu de la província de Girona.

L'entitat vol exportar el seu model de clínica que va més enllà de la medicina, amb activitats culturals promogudes per la càtedra de ciències i humanitats i els projectes de responsabilitat social corporativa.

En paraules del director de la Clínica Bofill, Juan Ortega: “La creació d'aquest centre enforteix el nostre objectiu de creixement basat en una estratègia de desenvolupament en el territori local, expandint-nos a través de la província de Girona per apropar-nos cada vegada més al pacient. Això ha fet créixer el grup de manera social, cultural i empresarial. Per tot plegat, els convidem a visitar-nos, a conèixer casa nostra i la nostra gent. Seran molt benvinguts”.