Des d'aquest 2016 s'ha instal·lat, dins del marc del Coworking de Salines Bassegoda ubicat al Centre Cívic de Navata, una nova activitat que és la de preparar opositors i opositores a l'Administració local i reciclar la formació del personal d'aquesta, amb el nom de Formació Professional per a l'Administració Pública (FPAP), dirigit per Núria Caulas i Olga Serrats, llicenciades en Dret i Ciències Polítiques i tècniques de l'administració local.

Amb l'objectiu de descentralitzar el mercat existent en aquesta activitat únicament a Figueres, s'han proposat acollir els interessats en un àmbit rural amb el suport del Consorci Salines Bassegoda que promou l'emprenedoria de professionals novells.

La formació que ofereixen va destinada tant a professionals del sector que ja estan treballant, com a nous candidats a ocupar places a l'administració publica. Per això, ara mateix, tenen obertes les inscripcions a un curs intensiu de reciclatge per a auxiliars i administratius en actiu amb una durada de tres mesos que s'iniciarà el primer d'abril, d'hora i mitja de formació presencial setmanal amb un temari genèric que englobi la totalitat d'àrees locals, tant a escala teòrica com pràctica, ja que el personal de municipis petits són multidisciplinaris.

D'altra banda, també ofereixen un curs per qui comenci a embarcar-se en aquest vessant de l'administració pública, obert tot l'any i que els permeti presentar-se a oposicions amb les màximes garanties d'èxit. Podeu demanar més informació al telèfon 640 227 021.