On abans hi havia un banc ara hi ha un Centre de Suport Familiar. Aquesta curiosa anécdota és tan sols una de les característiques que fa especial el nou espai Imagina Kids, presentat oficialment aquest passat divendres al carrer Vilafant, 30 de Figueres.

Una espai educatiu infantil que neix amb una vocació de transformació social i amb la necessitat de replantejar els paradigmes educatius actuals a través de la innovació, l'art, l'aprenentatge d'idiomes i la inquietud per l'entorn.

De fet, només entrar-hi i observar els seus racons és fàcil descobrir com cada detall està pensat per propiciar que els nens i nenes es desenvolupin en la seva inquietud pel món; En la necessitat d'oferir un entorn que facilita l'autodescoberta d'habilitats i destreses.

És per això que Imagina Kids ofereix una programació d'activitats liderada per un equip de professionals de tots els àmbits i especialment en l'art, el joc i l'autonomia que ajuden a fer que petits i grans aprenguin a relacionar-se i compartir. Buscant potenciar les capacitats innates de cada un, de forma individualitzada però sense oblidar que formem part d'una comunitat i una societat canviant.

A més, tot cuidant els petits grans detalls com l'alimentació diaria o l'anàlisi de les necessitats de cada infant per ajudar-lo a créixer amb autonomia i seguretat.