Dissenyar les cuines amb la maquinària correcta és un dels punts més importants en el moment de definir un projecte d'hostaleria o cuina industrial, però no només està en joc la definició de tota la maquinària, sinó que hem de dissenyar i tenir en compte el sistema de producció necessari, el flux de material i personal adequat per a la correcta explotació.

Des del petit bar especialitzat en tapes tan de moda actualment, fins a la cuina central d'uns serveis de càtering, totes les instal·lacions han de complir els requisits necessaris i s'ha de conèixer perfectament per part del dissenyador les característiques del servei que es vol oferir.

Així no serà el mateix un local de tipus lúdic que un menjador col·lectiu on el servei de menjador és complementari a altres activitats (hospitals, menjadors d'empresa, centres educatius...), el tipus de menjar ofert, el servei o autoservei del producte, si hi ha separació entre el lloc de producció i el de consum, si es tracta d'un únic local o és una cadena de locals, si és una cadena de franquícies? Tots aquests paràmetres influeixen considerablement en el tipus d'instal·lacions que s'han de dissenyar i és on una empresa amb experiència i bagatge en el món de la restauració pot realitzar el projecte amb més possibilitats d'èxit. Tot això enfocat a uns clars objectius com són la seguretat alimentària i la satisfacció del client final.

Grup Aiterm disposa d'aquesta experiència acumulada en els més de 30 anys que fa que realitzem projectes de tot tipus.

A més, darrerament s'ha especialitzat en la gestió claus en mà de tot el projecte de reforma d'un local, incloent-hi la reforma de material de construcció, instal·lacions i mobiliari. Un sol interlocutor i un projecte amb termini d'entrega i preu tancat.