Natural Therapy Essence és un nou centre d'estètica a Roses, dirigit per l'Adriana i la Rocío, companyes i amigues des de fa quinze anys. “Ens vam conèixer un estiu treballant juntes en un centre d'estètica i des de llavors no hem perdut el contacte fins al dia d'avui. Juntes vam decidir fer el pas d'obrir el nostre propi saló de bellesa”, expliquen les dues responsables del nou centre d'estètica.

L'estètica Essence treballa amb cosmètica natural i utilitza les matèries primeres més naturals i sofisticades, com l'or, la plata, la pols de perla i la mantega de karité, entre altres. En aquest centre, ofereixen tractaments tant facials com corporals, depilacions, bellesa de mans i peus, esmalt semipermanent, tinta de pestanyes, servei de fotodepilació, flors de Bach i acupuntura.

«Els nostres rituals»

Tant l'Adriana com la Rocío destaquen, com a tractaments “estrella”, els que elles anomenen Els nostres rituals, que es treballen amb sals exfoliadores, embolcalls i sèrums corporals que posseeixen propietats hidratants, regeneradores, nutritives, relaxants i calmants. I tot això ho fan en un ambient harmònic, càlid i relaxant.

L'establiment està situat a la Gran Via Pau Casals, 109, de Roses.