Vilafant

Friolisa i CÓritas promouen la campanya ┤Una caixa, un euro┤

L'empresa dˇna aquesta quantitat per cada caixa de productes Geland comercialitzada per Nadal

22.12.2015 | 12:03
Ramon Barnera i Joaquim Roca signen el conveni.
Ramon Barnera i Joaquim Roca signen el conveni.

Friolisa SAU, empresa especialista en distribuciˇ i comercialitzaciˇ de productes alimentaris per a la restauraciˇ, inicia una campanya solidÓria amb CÓritas Diocesana de Girona a travÚs de la seva marca Geland. L'empresa s'ha compromŔs a fer una donaciˇ d'un euro a CÓritas per cada caixa de productes alimentaris que distribueixi durant aquest Nadal.

Les caixes que formen part d'aquesta acciˇ solidÓria s'indiquen en el catÓleg de Geland i corresponen als prove´dors que colĚlaboren amb la iniciativa. Tota la recaptaciˇ d'aquesta campanya, que porta per tÝtol Una Caixa, un euro, anirÓ destinada a desenvolupar els programes que l'entitat dedica a les persones que es troben en situaciˇ d'exclusiˇ social. Friolisa SAU tÚ seu a Vilafant, per˛ distribueix a les provÝncies de Girona, Barcelona i Tarragona, on ha estŔs la campanya.

Ramon Barnera, director de CÓritas Diocesana de Girona, i Joaquim Roca, gerent de Friolisa SAU, van formalitzar la colĚlaboraciˇ entre l'entitat i l'empresa amb la signatura de l'acord.

Ramon Barnera va destacar el valor que la iniciativa hagi sorgit de l'empresa privada. Joaquim Roca, per la seva banda, va explicar que aquesta iniciativa Ús un pas mÚs en el compromÝs social de l'empresa. Roca tambÚ va voler transmetre la implicaciˇ de la plantilla de Friolisa SAU i va recordar que quan es va aprovar i comunicar la campanya, els treballadors van rebre-la amb aplaudiments.

CÓritas aprofita aquesta campanya per advertir que moltes famÝlies no poden accedir al Dret bÓsic de l'Alimentaciˇ, a l'habitatge o a un treball digne i tambÚ que hi ha infants amb desigualtat d'oportunitats a l'escola i gent gran que viu en solitud.

Per tot aix˛, CÓritas fa una crida a la solidaritat durant el Nadal i recorda que la solidaritat es pot exercir amb iniciatives com aquesta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllašos recomanats: Premis cinema