Hiper Decoració conjuntament amb Oikos Paint han dut a terme un curs pràctic sobre pintura d'alta decoració a les instal·lacions d'Hiper Decoració Girona. Durant el curs, es varen poder fer aplicacions i mostres d'una selecció de productes d'aquesta marca, com ara, Marmorino Naturale, Encanto, Ottocento, Imperium, Kreos Filposé, Pallas, Travertino Romano, etc.

Aquesta sessió, que estava adreçada als professionals del gremi de pintors, va ser un èxit. La jornada es va repartir amb horari de matí i tarda, amb una parada al migdia per dur a terme el dinar de treball, que estava inclòs. Cada participant es va emportar una mostra de l'aplicació de la pintura realitzada, i una carta de colors de cada col·lecció, així com una bata d'Oikos i una samarreta.

Des d'Hiper Decoració esperen "que aquest curs, com altres realitzats anteriorment, hagi suposat un valor afegit per als nostres clients, tots ells professionals del sector, i que també ho sigui cap als seus, ja que això és el que pretenem i volem que sigui la finalitat d'aquestes jornades".