Els basars estan dissenyats per trobar tot allò que busques d'una forma ràpida i fàcil. I, partint d'aquest concepte de negoci, ha obert a Figueres un nou establiment d'aquestes característiques: el Mega Basar. Regentat per ciutadans xinesos, la macrobotiga es troba a l'avinguda Salvador Dalí, al local on hi havia hagut el supermercat Caprabo, i disposa d'un ampli pàrquing subterrani per als seus clients.

Hi podeu trobar mobles, articles per a festes, roba i calçat, complements i bijuteria, articles de ferreteria, joguines, electrònica, material escolar, pintura, productes de neteja, articles per a mascotes... Hi podeu trobar, en definitiva, tot allò que podeu imaginar i molt més.

El basar està distribuït convenientment per seccions, per tal que els clients ho tinguin fàcil per trobar allò que busquen. És, alhora, el lloc ideal per elegir un regal adequat a cada ocasió, i tot a preus molt interessants.

El Mega Basar és una empresa familiar i, de fet, és dels mateixos propietaris que Mammamia Basar, una altra macrobotiga xinesa instal·lada en una àmplia nau al costat d'on hi ha actualment el supermercat Caprabo, a l'avinguda Fages de Climent.