Gran Jonquera Outlet & Shopping suma una altra botiga de moda amb l´obertura de Napapijri a la planta baixa del centre comercial. Els clients del centre comercial de La Jonquera ja disposen, des del llançament de l´actual campanya de tardor a mitjan setembre, d´una altra marca més per a les seves compres.

Napapijri és una marca casualwear que treballa amb molt detall i cura totes les seves peces, combinant teixits i utilitzant tints naturals en la seva majoria. La història d´aquesta marca italiana es remunta a l´any 1987 al Mont Blanc, un dels pics més alts d´Europa. La marca rendeix homenatge a grans exploradors del segle passat que es van convertir en llegenda, com Shackleton, Amundsen i Scott, demostrant que un home pot superar qualsevol límit geogràfic, cultural o físic. No és casualitat que Napapijri en finès signifiqui "Cercle Polar Àrtic", ja que aquests homes van ser els primers exploradors en intentar creuar-lo.

Actualment Napapijri compta amb 250 botigues a Europa i més de 2.000 punts de distribució en botigues especialitzades. La nova botiga Napapijri de Gran Jonquera ofereix producte outlet d´home, dona i nen i es converteix en la primera i única botiga Napapijri Outlet de la província de Girona.