Figueres

Trenta-quatre anys d´educació i música a La Flauta Màgica

La proposta pedagògica que proposa el centre passa pel dinamisme, la Creativitat, Improvisació, TIC i Complicitat

04.09.2015 | 09:39
La matrícula està oberta per iniciar el 34è any del centre.
La matrícula està oberta per iniciar el 34è any del centre.

L'Escola de Música La Flauta Màgica de Figueres es disposa un any més i ja en són 34, a obrir el seu taló i oferir-vos el seu projecte educatiu i musical. Haver arribat fins aquí i veure que el camí recorregut aquests anys ha servit per omplir de música una part de la vida dels molts nens i nenes els omple de satisfacció. 

Compten amb un equip de professors amb un gran bagatge professional i pedagògic, disposats a acollir-vos amb la més gran dedicació possible, tant pel que fa a l´estudi del llenguatge musical dins de cada nivell d'aprenentatge, com en l'estudi i la pràctica de la qualitat tècnica i la interpretació dels instruments solistes i la música de cambra. 

La proposta pedagògica i la posada en escena que us ofereixen és molt clara:
Dinamisme a l'aula per motivar els nens en totes les activitats que proposen, trencant la possible monotonia que es pugui generar.
Creativitat, tot implicant els alumnes a buscar possibles variacions en les activitats i ­allu­nyant-los d'una rutina excessivament estàtica.
Improvisació, que els farà més lliures en la relació d´un mateix amb la música, trencant la rigidesa i possible limitació que la partitura i una metodologia tancada pot generar.

TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) posant en pràctica a  l'aula el treball dels conceptes musicals a través de l'iPad.
Complicitat amb els alumnes per tal d'experimentar amb ells,  estimular la seva curiositat i compartir amb ells tots els moments gratificants que la música ens regala.

Aquesta és la Denominació d'Origen del centre. Si us agrada la seva proposta no dubteu a anar-hi i demanar informació. La matrícula està oberta!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema