El dia 14 de setembre comença, a Figueres, el tercer curs que s'imparteix a l´Art&Dance estudi de dansa Bel González, que incorpora novetats, com ara Jazz per a nens, Body Balance, classes de gimnàstica i dansa per a mares amb nadons i classes de salsa, ­bachata i ioga. Aquest curs 2015-16, l'Art&Dance comptarà amb nou professorat qualificat i amb formació específica de cada disciplina.

Continuen amb la formació en dansa clàssica amb els exàmens de la Royal Academy of dance a nivell de Grades i Vocationals i s'inicien amb la formació en jazz-modern seguint el mètode d'ISTD Imperial Society of Teachers of Dancing. Els alumnes de clàssic, jazz i funky participaran en concursos de dansa d'àmbit nacional i internacional com el DWC, Anaprode entre altres.

Al llarg d'aquest curs, realitzaran cursos intensius i workshops amb professorat de l´estudi i amb ballarins nacionals i internacionals.

Altres novetats

Aquest curs, també inicien un projecte en comú amb l'Associació Mira (Capacitats per la Dansa), una associació que treballa la dansa amb persones amb discapacitat, persones de la tercera edat i persones en risc d'exclusió social. Un projecte que iniciaran conjuntament aquest setembre a l'estudi Art&Dance amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, amb l'objectiu de fer arribar la dansa a tots els públics, ja que tothom està capacitat per a ballar.

També, enguany celebraran la tercera edició de la Marató de Dansa Solidària per la Marató de TV3, amb un total de 8 hores de dansa Non Stop, on els participants podran fer classes de diferents estils de dansa.

Art&Dance informa que dóna la possibilitat de provar qualsevol tipus de disciplina en la qual s'estigui interessat de manera totalment gratuïta.

Durant el mes de setembre s'oferiran classes obertes a les seves instal·lacions del carrer Nord.