Les botigues Opticontrol de Figueres han organitzat, entre aquest dijous 6 d'agost i dissabte 8 d'agost, unes sessions per promoure els productes de la marca americana Oakley, especialitzada en el disseny i fabricació d´ulleres d´alta resistència. Opticontrol aprofita aquestes sessions, que ja es van dur a terme fa unes setmanes, per mostrar la nova col·lecció de la marca i els seus nous models d´una manera propera i divertida.

Així s´instal·larà una carpa, des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre, al centre de Figueres. Aquest serà un espai amenitzat amb música i degustació de minigintònics i refrescos, on es podran veure de prop i informar-se sobre aquests productes que també es trobaran dins de la botiga.

Així es podran veure lents d´ulleres de sol graduades i progressives, òptimes per fer esport. Oakley es caracteritza per utilitzar un material molt resistent i òpticament pur, el plutonite, que els esportistes valoren molt. En aquest sentit, són lents dissenyades a mida que optimitzen el rendiment de cada zona d´enfocament per donar una millor visió a l´esportista. Aquesta és una tecnologia revolucionària que millora la visibilitat en esports específics i entorns d´ombres o llum intensa realçant el color en les zones on la visió és més sensible.