Vilamalla

Vilafant Motor estrena noves instal·lacions al polígon de Vilamalla

L'empresa ha unificat els els dos punts de treball que tenia per donar millor servei

14.07.2015 | 09:28
La façana de Vilafant Motor.
La façana de Vilafant Motor.

Vilafant Motor s’ha traslladat aquest juny en unes noves instal·lacions a Vilamalla, al polígon Pont del Príncep, paral·lel a la N-II. Aquest canvi ha comportat la unificació dels seus dos punts de treball que tenia actualment a Vilafant, en els carrers Garrigàs i Comerç.

Aquest fet els permetrà treballar en un únic taller i ampliar la seva zona d’exposició, així com el servei de manteniment i postvenda, que ha passat dels 800 m2 als 2.000 m2. El canvi d’ubicació no comportarà cap modificació en la seva línia de treball –en cap cas apugen el preu dels serveis– sinó el contrari: han condicionat unes instal·lacions amb totes les novetats tecnològiques del moment i ampliant els seus serveis per continuar donant el millor servei i prestació possible en tots els aspectes.

És a dir, la renovada maquinària –elevadors, diagnosi i alineadors, entre altres– està a l’altura del que un vehicle modern pugui necessitar. No obstant això, com és lògic, tracten qualsevol marca i antiguitat del vehicle.

Pel que fa a la venda d’automòbils, segueixen comptant amb cotxes d’ocasió multimarca de poca edat i quilometratge, revisats i amb la màxima garantia i servei tècnic.

Màximes facilitats en el transport

Sent coneixedors de la possible dificultat que pot suposar el trasllat a una localització més allunyada del domicili, Vilafant Motor posa a la seva disposició tots els mitjans necessaris per resoldre aquest aspecte. D’aquesta manera, si és necessari, ells mateixos van a recollir el cotxe al domicili o acompanyen el client des de Vilamalla fins al seu destí. Tanmateix, si la reparació requereix poc temps, compten a les seves instal·lacions amb una sala d’espera amb totes les comoditats.

Vilafant Motor compta amb 13 anys d’experiència. S’ha unit a la xarxa de tallers multimarca Bosch Car Service i disposa d’un equip de vuit professionals repartits entre les àrees d’administració, oficina i taller.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema