Vilafant Motor s’ha traslladat aquest juny en unes noves instal·lacions a Vilamalla, al polígon Pont del Príncep, paral·lel a la N-II. Aquest canvi ha comportat la unificació dels seus dos punts de treball que tenia actualment a Vilafant, en els carrers Garrigàs i Comerç.

Aquest fet els permetrà treballar en un únic taller i ampliar la seva zona d’exposició, així com el servei de manteniment i postvenda, que ha passat dels 800 m2 als 2.000 m2. El canvi d’ubicació no comportarà cap modificació en la seva línia de treball -en cap cas apugen el preu dels serveis- sinó el contrari: han condicionat unes instal·lacions amb totes les novetats tecnològiques del moment i ampliant els seus serveis per continuar donant el millor servei i prestació possible en tots els aspectes.

És a dir, la renovada maquinària -elevadors, diagnosi i alineadors, entre altres- està a l’altura del que un vehicle modern pugui necessitar. No obstant això, com és lògic, tracten qualsevol marca i antiguitat del vehicle.

Pel que fa a la venda d’automòbils, segueixen comptant amb cotxes d’ocasió multimarca de poca edat i quilometratge, revisats i amb la màxima garantia i servei tècnic.

Màximes facilitats en el transport

Sent coneixedors de la possible dificultat que pot suposar el trasllat a una localització més allunyada del domicili, Vilafant Motor posa a la seva disposició tots els mitjans necessaris per resoldre aquest aspecte. D’aquesta manera, si és necessari, ells mateixos van a recollir el cotxe al domicili o acompanyen el client des de Vilamalla fins al seu destí. Tanmateix, si la reparació requereix poc temps, compten a les seves instal·lacions amb una sala d’espera amb totes les comoditats.

Vilafant Motor compta amb 13 anys d’experiència. S’ha unit a la xarxa de tallers multimarca Bosch Car Service i disposa d’un equip de vuit professionals repartits entre les àrees d’administració, oficina i taller.