El passat dimecres 1 de juliol, va obrir portes el nou espai d´oci i entreteniment per infants i joves SKYJUMP. Situat al carrer Nou 188, es tracta d´un nou concepte d´esbarjo que ja està funcionant en alguns indrets de Catalunya i que va néixer als EE.UU.

Qui no ha saltat als llits elàstics de les fires i ha gaudit d´una estona divertida rebolcant-se i rebotant en elles? Doncs ara es possible gaudir-ne tot l´any en una de les més modernes instal·lacions de llits elàstics. SKYJUMP està dotat amb més de 36 llits elàstics i dues piscines d´escuma anomenades foam pit on són possibles tot tipus de salts i acrobàcies per menuts i grans. És aquesta modalitat de salts anomenada tricking que combina salts, cops de peu i girs, la que ha propiciat la creació de centres d´aquesta mena. I ara a Figueres es pot gaudir d´un d´ells.

No cal ser un especialista en salts. Només calen ganes de saltar i riure i compartir una estona amb els amics i familiars. Equipat amb un modern sistema de so, projectors led i laser, la diversió està assegurada. I no només podreu saltar, sinó que també podreu celebrar el vostre aniversari amb els vostres amics reservant un dia. I si és una festa nocturna el que us interessa o una activitat de casals d´estiu, també està disponible la instal·lació per grups i fer-hi celebracions.

Tot un nou concepte revolucionari que farà que voleu tantalt com vulgueu i tocar el cel. Voleu ser un skyjumper? Veniu i uniu-vos a l´equip d´SKYJUMP.