El Grup TAX Economistes i Advocats ha iniciat l´exercici 2015 obrint unes noves oficines a Passeig de Gràcia, 85, de Barcelona amb la integració d´AGESA, assessoria amb més de 20 anys d´experiència representada per Josep Massó.

La nova seu a Barcelona, que va ser inaugurada el 15 de gener amb l´assistència de més de 200 persones entre clients, col·laboradors i amics, està formada per un equip de 40 professionals entre economistes, graduats socials, advocats i corredors d´assegurances. Aquesta ubicació suposa un pas més per la consolidació de TAX Economistes i Advocats, no només a Barcelona sinó també en l'àmbit nacional.

TAX que compta amb més de 60 oficines, 30.000 clients i amb una facturació de més de 15 milions d´euros, representa actualment una de les principals firmes d´assessorament del sector.

"El nostre afany és que les empreses i els autònoms vegin a TAX com una assessoria multidisciplinari per resoldre totes les necessitats amb la tranquil·litat d´estar en un grup de més de 300 professionals qualificats i més de 60 delegacions a Espanya", comenta Joan Gironella, president de TAX.