"És inexplicable. No tinc paraules. És que€ voles amb el teu cos! Et dóna una sensació de felicitat que només pots viure si ho proves". Aquestes són les paraules que va fer servir la Maria , de 36 anys, veïna de Figueres quan li vam preguntar sobre la seva experiència al WINDOOR-Túnel de Vent d´Empuriabrava. "Feliç d´haver-ho provat i amb moltes ganes, de repetir!", sentenciava.

I aquest és l´objectiu de WINDOOR per aquestes festes. Regalar felicitat a aquells que es decideixin per provar l´experiència de volar indoor en l´únic Túnel de Vent que existeix a l´estat espanyol. És a Empuriabrava, a l´Alt Empordà, a pocs quilòmetres de Figueres i Roses.

Es tracta d´una les experiències sensorials més revolucionàries que existeixen ara mateix, adreçada a tots els públics, a partir dels 4 anys.

Consisteix en volar, amb el cos coma una eina de comanament, dins un tub de vidre transparent d´uns 10 metres d´alçada eficient que permet experimentar en primera persona l´alliberadora sensació de volar, sense cap mena de risc. Sempre de la mà d´un instructor expert que acompanya el volador durant tota l´experiència. Primer, a la classe teoricopràctica on es donen les claus del vol indoor i les posicions bàsiques per a la seva posada en pràctica; i després , dins el Túnel, mentre dura el vol.

Més de 100.000 persones ja han volat al Túnel de Vent d´Empuriabrava des que va obrir les seves portes, el novembre de 2012.

I és que una bona opció per triomfar i fer feliços als nostres aquest Nadal és regalar alguns dels xecs que ha ideat WINDOOR i que pots comprar en un sol clic a través de la pàgina d´Internet: reserves.windoor-realfly.com.

Per volar sol, et convé un WIND 2. Una hora i mitja d´experiència amb 2 vols d'un minut. Inclou classe pràctica i el lloguer d´equip.

Que voleu regalar un vol per a dues persones? La opció és un WIND 2*2. Una hora i mitja d´experiència amb 2 vols d'un minut per persona. Inclou classe pràctica i el lloguer d´equip.

Per volar en família o amics, recomanen el Friends & Family. Una hora i mitja d´experiència amb 10 vols per repartir entre 5 persones com a màxim. Inclou classe pràctica i el lloguer d´equip.

I també per als més petits

I si el que voleu és fer feliços els més petits de la casa, us heu de fer amb un WINDOOR Kids. Una hora i mitja d´experiència amb 2 minuts de vol per a nens d´entre 4 i 12 anys. Inclou classe pràctica i el lloguer d´equip. I si portes un USB et graven l´experiència dels petits al moment. I si te l´oblides, no passa res, també pots comprar-ne un a la recepció de WINDOOR.

A més, una de les novetats d´aquest Nadal és que WINDOOR posa en marxa la seva WindCard, una tarja de fidelització totalment gratuïta que et regala 5€ que pots bescanviar en el teu proper vol, o en el d´un amic o familiar. Com a titular de la WindCard gaudiràs per sempre més de preus especials i a més, per cada 10 vols que compris, te´n regalaran un totalment de franc.

Molts i bons motius perquè aquest Nadal, regalis felicitat. Volamos?