Eva Pagès és una cuinera lluitadora i inconformista que sempre busca millorar les seves propostes per a complaure els clients. La seva cuina ha anat evolucionant en el transcurs dels nou anys que fa que l´establiment és obert. Avui, La Figuereta és un dels locals imprescindibles de la gastronomia figuerenca. La seva és una cuina catalana moderna de proximitat i d´autèntic mercat. "Procurem seguir els productes de temporada i fer-los arribar al plat de la millor manera possible amb una bona relació qualitat preu", explica Eva.

El menú del migdia surt a partir de 13,95 euros i permet afegir-hi suplements amb productes de més nivell. Eva Pagès i el seu equip també preparen càterings, àpats de grup fora de l´horari convencional i activitats transversals amb vins, foie i formatges.

A més, el restaurant descompte el 5% del preu del menú als clients que escullin un vi de la carta diferent del que hi ha en el menú de taula.

La Figuereta té, també, un vessant solidari. Col·labora amb Acción contra el hambre amb l´oferiment d´una tapa per 2,20 euros -Un caneló rostit amb salsa de ceps i tòfona- l´import del qual està destinat a l´ONG.