Electroahorro ofereix als seus clients una àmplia gamma de productes que va des dels electrodomèstics de consum a grans aparells de gamma blanca com neveres, rentavaixelles, rentadores o congeladors.

Els productes que ofereixen tenen petits desperfectes visuals com cops o rascades a l’embalatge o a la carcassa de l’aparell, que en cap cas afecten el funcionament.

Tots els electrodomèstics que ven Electroahorro provenen directament del fabricant i tenen la garantia oficial que ofereix el productor. Els productes són de primeres marques com Whirlpool, LG, Bosch, Siemens, Balay, Samsung o Teka.

L’establiment té els productes amb descomptes que a vegades arriben al 50% del preu de venda al públic.

No dubtin a informar-se amb aquests professionals que porten deu anys en el sector dels electrodomèstics. A Electroahorro assessoren els clients sobre el consum energètic o l’adequació dels productes a les seves necessitats.

Els clients que ho vulguin, disposen d’un servei d’entrega a domicili per si no volen endur-se els aparells pels seus propis mitjans.

Nou emplaçament

Electroahorro ha canviat de local i ha passat de tenir una superfície de 150 metres quadrats a tenir-ne una de 400 dedicats a l’exposició de tota la varietat de productes. El nou local, situat al carrer Nou de Figueres, és més cèntric.

La Setmana Santa passada, Electroahorro va obrir una nova botiga a Roses amb el mateix tipus de producte.