Amb l'obertura d'un nou establiment de l'ensenya SUMA a la ciutat comtal, Grup Miquel continua creixent a Barcelona, posant de manifest el bon camí que segueix l'estratègia de creixement de l'empresa en la seva divisió de supermercats.

El SUMA Travessera (Travessera de Gràcia 125), compta amb 150m2 i serveis de Xarcuteria en lliure servei, Congelats, Fruita i Verdura.

Amb aquest nou SUMA, Grup Miquel augmenta a 246 els supermercats d'aquesta ensenya a Catalunya, on també té 104 centres SPAR - entre propis i franquiciats-i 23 Cash & carry GMcash

Creada l'any 2000, la marca SUMA és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i actualment està en expansió a la resta de l'Estat.

L'oferta compta amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Sabor Español, Templa, Mical i Micaderm.

Grup Miquel

Amb un 100% de capital nacional, es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 56 cash & carry "GMcash", en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service", la línia d'Importació i Exportació; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 600 supermercats amb les ensenyes "Suma" i "SPAR"