La botiga F&M de Figueres s´acaba de traslladar al número 31 del carrer Peralada per oferir un millor servei, i una més àmplia varietat de roba. L´establiment, que fins ara estava situat just al costat de l´escola Les Escolàpies, el trobem ara més a prop del centre, amb un assortit més ampli de moda, amb la garantia de sempre i al millor preu.

F&M està especialitzada en moda italiana i ofereix dissenys moderns que tenen una relació qualitat-preu excel·lent, per a un públic jove. La botiga disposa d´una àmplia selecció de peces i de complements, a partir de 4.99 euros, per a vestir la dona d´entre 14 i 40 anys. La nova col·lecció de primavera-estiu 2013 ja està disponible a F&M, la dona pot trobar les darreres tendències en moda, sense que això suposi una despesa excessiva per a la butxaca. Els preus són el màxim d´ajustats i la qualitat dels productes està garantida.

L´establiment va obrir ara fa un any al centre de la ciutat de Figueres per cobrir la demanda del públic més jove. Tota la roba procedeix d´Itàlia així com els complements que s´exposen a la botiga on podem trobar des de bosses de mà, carteres, necessers i també sabates, així com una àmplia selecció d´articles de bellesa, com ara maquillatges o pintaungles, entre d´altres.

A més la botiga es destaca per oferir un tracte personalitzat i assessorament al client.