L´estudi Artsteel Tattoo&Piercing ha inaugurat una botiga totalment innovadora que permet oferir més i millors serveis als seus clients. Després de cinc anys al carrer Muralla, 12, l´estudi s´ha traslladat al carrer Concepció, 9 de Figueres. La nova botiga ofereix serveis exclusius de tattoos i les últimes novetats en pírcings, recanvis d´alta gamma de swarovskis i altres materials, i complements artesanals.

Micropigmentació

Artsteel Tattoo & Piercing Studio és un estudi professional a Figueres que, a més de tatuatges i pírcings, ofereix un servei ampliat en matèria d´eliminació de tatuatges (amb la tècnica làser més innovadora), de tractaments de micropigmentació en ulls, celles i llavis així com també ofereix l´especialitat de micropigmetació oncològica, que consisteix a camuflar cicatrius o crear arèoles completes en el cas de les intervencions de reconstrucció mamària. També realitza les primeres perforacions de lòbuls a nadons i els col·loca les primeres arrecades.

A més, l´establiment disposa d´un gran ventall de joieria de pírcing: l´anomenada alta joieria corporal, que tracta materials com l´or, l´or blanc, els diamants, els brillants de colors i els swarovski, amb dissenys variats de mides, materials i preus diferents. Pel que fa als complements artesans, s´hi poden trobar peces exclusives com ara les polseres artesanals de cuir i zamac de Dunia, la col·lecció vintage de Locas de Remate, la col·lecció de fimo de Lamala i col·leccions diverses de Comerç Solidari de Moçambic, entre d´altres.

Artsteel Tattoo & Piercing Studio es diferencia d´altres estudis similars pel tracte que ofereixen als seus clients: professional, amb una estricta garantia higiènica i artística i sempre personalitzat. Regularment hi passaran artistes convidats internacionals com ara Swasi Dan, que aplicarà la seva tècnica hindú del 27 de maig a l´1 de juny. La serietat en la seva feina, la seguretat dels seus clients, un bon tracte i una bona comunicació són la base del servei que garanteix Artsteel.