L´institut de bellesa Miss Beauty acaba d´inaugurar les seves instal·lacions a la Pujada del Castell de Figueres des d´on ofereix noves tècniques de bellesa dental com ara el blanqueig dental per llum led, un tractament que assoleix resultats immediats, i recupera de dos a nou tons en funció de la tonalitat inicial.

Aquesta no és l´única novetat: també posa a disposició dels seus clients tècniques novedoses en la decoració d´ungles i ofereix una promoció especial de tractament d´ungles de gel per 45 euros.

A més, entre d´altres serveis, proposa als seus clients extensions de pestanyes, manicura i maquillatge permanent, a més de perruqueria i manicura.

L´establiment compta amb una àmplia experiència, en ciutats com París, Marsella i Marràqueix des de fa anys. Han volgut ampliar el seu mercat obrint un nou establiment a la ciutat de Figueres per tal de captar també el públic més proper a la frontera i de la Catalunya Nord.

L´horari de Miss Beauty Figueres s´adapta a les necessitats del client. Està obert de dilluns a dissabte, excepte els dimecres, de les 10.30 a les 19.00 hores.