La cap de llista del PPC per Girona el 26-J, Concepció Veray, ha assenyalat durant l'acte central del partit, aquest dimecres al vespre, no permetran que "ningú" els faci fer "ni un sol pas enrere". "Cal concentrar el vot moderat en el Partit Popular", ha assegurat Veray. La candidata ha ressaltat que "en aquestes eleccions l'únic vot útil és el vot al Partit Popular, perquè és el l'únic vot a favor de la recuperació, del creixement econòmic i de la creació d'ocupació". En aquest sentit, la cap de llista popular ha recordat una de les principals propostes electorals, que es resumeix en "el 20-20, perquè l'any 2020 hi hagi a Espanya 20 milions de persones treballant, el que suposarà la creació de 2 milions de llocs de treball en els pròxims quatre anys".

La cap de llista del PPC ha remarcat que "cal seguir amb el camí de la recuperació iniciat pel Partit Popular fa quatre anys". La candidata ha assegurat que quan els popular van arribar al poder, l'estat espanyol estava "a la vora de l'abisme per culpa del PSOE". "Va ser només gràcies a les polítiques econòmiques del Partit Popular que ara Espanya va pel bon camí", ha exposat. "És precisament per tots aquests esforços i sacrificis que hem hagut de fer els últims anys que ara no podem tornar enrere", ha afegit.

Concepció Veray també ha alertat que el 26 de juny hi ha dues només opcions: el vot "a l'esquerra radical de Podemos o el vot moderat al PP". Finalment, la cap de llista ha fet una crida a tots els gironins i gironines perquè el 26 de juny optin per "l'única opció que ofereix un projecte de futur sòlid per als pròxims 4 anys". "Girona es mereix tenir una veu Popular al Congrés i estic treballant perquè així sigui", ha conclòs Veray, que el 20-D va perdre l'escó per Girona que els populars havien tingut durant el darrer mandat.