Segueix les eleccions generals 2016 amb Emporda.info

Els lectors podran conèixer tots els detalls de aquests comicis, que es presenten com un dels més incerts de la història de la democràcia a Espanya

26.06.2016 | 18:42
Votants en un col·legi de Figueres el passat 20-D.

Empordà oferirà aquest diumenge una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions generals. Els lectors podran conèixer tots els detalls de aquests comicis, que es presenten com un dels més incerts de la història de la democràcia a Espanya.

Farem un ampli seguiment de l'actualitat d'aquesta important cita amb les urnes, a què estan convocats més de 36 milions d'electors.

Després del tancament dels col·legis electorals (20.00 hores) i, un cop comenci l'escrutini, els usuaris d'Emporda.info podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell nacional com per comunitat autònoma, província i municipi. Així mateix, s'inclouran gràfics i comparacions amb els resultats obtinguts en les eleccions generals del 20 de desembre del 2015.

Amb aquest especial de l'edició online el Setmanari de l'Alt Empordà reforça el seu compromís d'informar de manera propera i directa als seus lectors dels temes que més els interessen, com és el procés electoral del proper 26 de juny.

L'especial Eleccions Generals 2016 de www.emporda.info ha seguit de prop tot el que ha passat en aquests comicis des de l'inici de la campanya electoral, per tal d'oferir als seus lectors tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema