El candidat del PPC a les eleccions al Congrés, Jorge Fernández Díaz, ha alertat aquest dissabte els votants d'Unió que votar en blanc el 26-J "afavoreix" a En Comú Podem. De fet, ha apuntat que "votar en blanc afavoreix d'acord amb la llei electoral el que obté més escons i afavoreix En Comu Podem indirectament". Fernández Díaz, acompanyat per la candidata per Girona, Concepció Veray, i el president provincial del PPC, Enric Millo, ha visitat l'empresa Peixos Ros. En aquest context, ha recordat que Unió ha demanat votar en blanc en les pròximes eleccions i ha fet de nou una crida "als votants orfes" del partit, al temps que ha recordat que més de 60.000 catalans van votar a les darreres eleccions espanyoles a UDC.

Fernández Díaz ha dit que era conscient el vot a Unió ha quedat orfe. Per això els ha demanat suport: "Tenim diferències amb ells, però també coincidències com la visió de la persona, de la família, de l'humanisme cristià, la dignitat de la persona humana i la lliure iniciativa".

Per altra banda, el cap de llista del PPC ha apostat per una normativa laboral i fiscal que beneficiï la gestió dels emprenedors i empresaris. "Tenim l'objectiu d'aconseguir pel final de la pròxima legislatura 20 milions de persones treballant al país", ha reiterat.