La cap de llista del PPC per Girona per a les eleccions espanyoles, Concepció Veray, ha assegurat avui que el seu partit farà una campanya "en positiu" a favor de l'ocupació, les famílies i l'educació. Veray, que ha iniciat aquest divendres el seu recorregut per les comarques gironines en el primer dia de campanya visitant el Ripollès, on ha explicat el projecte de futur que presenten els populars de cara a les eleccions del 26-J i ha reiterat que volen recuperar l'escó que van perdre al desembre. "És molt important que el 26 de juny els gironins que creuen en la unitat i la convivència a Espanya, i en un projecte comú, sàpiguen que cal concentrar el vot", ha afirmat Veray, que s'ha compromès a "abordar" el desdoblament de l'R3 en aquesta propera legislatura.

La creació d'ocupació és l'objectiu "molt clar" que tenen els populars, segons ha destacat Veray. La cap de llista del PPC per Girona ha assegurat que la creació d'ocupació no només beneficiarà el Ripollès sinó tot Espanya i s'ha marcat arribar el 2020 amb "20 milions de persones treballant i cotitzant a la Seguretat Social a Espanya" i això vol dir, ha puntualitzat, crear dos milions de llocs de treball en els propers quatre anys. "Tenim la credibilitat per fer-ho, perquè sabem com fer-ho. En els dos últims anys hem creat més d'un milió de llocs de treball", ha ressaltat. "La feina feta ens avala i això beneficiarà al conjunt dels espanyols, a les comarques gironines i al Ripollès", ha afirmat la candidata del PP per Girona.

Veray ha recordat que les últimes dades d'atur demostren que les comarques gironines se situen a taxes d'atur del nivell d'abans de la crisi i això és a causa, ha reivindicat, de les reformes fetes per Mariano Rajoy i pel Partit Popular els darrers quatre anys. "La creació d'ocupació és el pilar fonamental a tot el país", ha reblat la candidata, que ha destacat que "el primer que cal per donar oportunitats és oferir una feina".

"Cal seguir amb aquestes polítiques econòmiques que ens han portat a ser avui el país que més creix a la Unió Europea", ha reiterat Veray. Per això, ha dit, cal seguir el 26 de juny amb un govern del PP "al capdavant d'Espanya".

Promet "abordar" el desdoblament de l'R3 la propera legislatura

Un altre dels temes que ha tractat la candidata en la seva visita a Ripoll ha estat el desdoblament de la línia R3, com una reivindicació dels veïns de la comarca. Segons la cap de llista del PPC per Girona, assegura que els populars han redactat un informe per conèixer les necessitats reals d'aquesta línia i per quantificar-les econòmicament per poder abordar les accions més urgents en aquesta propera legislatura. "Nosaltres seguirem treballant per afrontar les mesures més urgents per millorar aquesta línia per a tota la gent del Ripollès", ha conclòs Veray.