20-D

Chacón vota demanant que "participi tothom que tingui un desig de canvi"

La candidata del PSC espera que l'interès per aquetes eleccions faci que les xifres de participació siguin "les més altes de la democràcia"

20.12.2015 | 15:30
La candidata del PSC, Carme Chacón,

La cap de llista del PSC en aquestes eleccions, Carme Chacón, ja ha exercit el seu vot al Col·legi Isabel de Villena d'Esplugues de Llobregat, el seu municipi natal. Després de dipositar les dues paperetes al Congrés i al Senat, la socialista ha cridat als ciutadans a votar "en un moment cabdal" i "hem d'obrir una nova fase perquè hi ha una necessitat i un desig de canvi molt gran, d'una nova fase de recuperació de drets i de diàleg entre Catalunya i Espanya". "Tothom que tingui un anhel, un desig, una esperança, que avui participi", ha sentenciat. De la mateixa manera, ha confiat que aquest "desig d'un gir" polític farà que hi hagi "una participació molt alta", tot esperant que les xifres siguin "les més altes de la democràcia", especialment a Catalunya.

Carme Chacón, que ha acudit a votar amb una de les seves germanes i acompanyada per l'alcaldessa d'Esplugues –també del PSC-, ha marxat del col·legi assegurant que és "optimista" pel que fa als resultats dels socialistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema