La cap de llista del PPC per Girona, Concepció Veray, ha participat aquest diumenge a l'acte central que el partit ha organitzat a Barcelona amb la presència dels candidats de les quatre demarcacions catalanes. Des d'allà, Veray ha assegurat que l'única manera que Girona "continuï a l'agenda de prioritats del govern espanyol" és que el PP revalidi la victòria i es mantingui a la Moncloa. Veray ha assenyalat que ha durant aquesta legislatura s'han "desencallat" les obres de l'N-II, s'ha posat en marxa l'alta velocitat i s'ha inaugurat la biblioteca provincial. La candidata assegura que l'objectiu del partit és mantenir la representació gironina al Congrés.

El PPC ha celebrat aquest diumenge l'acte central a Barcelona, on també ha intervingut la cap de llista per Girona, Concepció Veray. Segons ha assegurat, aquesta legislatura ha suposat un avenç per a les comarques gironines. La candidata ha recordat que en aquests quatre anys s'ha posat en marxa l'alta velocitat i la connexió amb França, s'ha invertit en avançar les obres de l'N-II i també s'ha inaugurat la biblioteca provincial de Girona.

En aquesta línia, la cap de llista ha assegurat que si Girona vol seguir estant a l'agenda de prioritats del govern "només ho garanteix un govern del PP". "Nomes així podem evitar que, com va succeir durant el govern de Zapatero, tornem als temps on s'aturaven les obres de les infraestructures gironines", ha declarat.

Per contra, Veray ha assegurat que les comarques gironines estan "patint des de fa anys la desconnexió de la Generalitat de les necessitats del territori". "I això no ho dic només jo, ho afirmen totes les infraestructures que el senyor Mas té pendents, i que no són poques", ha criticat.

La cap de llista ha acabat el seu discurs augurant un bon resultat per al partit a la demarcació que li ha de permetre mantenir la representació al Congrés, que va aconseguir per segona vegada en democràcia les passades eleccions generals. " Dic amb orgull i sense titubejar que el despertar de la força que s'ha produït a Espanya comença el 20 de desembre per Girona", ha conclòs Veray.