Campanya

Lamuà proposa un front comú a Madrid per resoldre "els grans deutes de l'Estat

El candidat per Girona defensa que els governs del PSOE han tingut "sensibilitat" amb les comarques gironines

05.12.2015 | 08:47

El candidat del PSC per Girona, Marc Lamuà, ha proposat que tots els diputats gironins a Madrid facin un front comú per "resoldre els grans deutes de l'Estat". El cap de llista ha volgut posar en valor la gestió dels governs del PSOE i ha defensat la "sensibilitat" amb les comarques gironines. Ho ha fet des del nou pont del Ter, obra pagada pel govern espanyol. "Quan hi han hagut governs socialistes les coses han funcionat a les comarques gironines", ha dit. En canvi, Lamuà ha criticat que el PP ha fet servir la crisi com a "excusa" per deixar la demarcació "a la cua de les prioritats i les inversions de l'Estat".

El cap de llista de la candidatura del PSC per a les eleccions del 20 de desembre, Marc Lamuà, ha remarcat que cal que tots els diputats gironins remin en la mateixa direcció per aconseguir resoldre aquelles inversions pendents a la demarcació. "Convé que resolguem els grans deutes de l'Estat amb les comarques gironines" , ha reclamat Lamuà.

Lamuà ha llençat la proposta des del nou pont del Ter, una obra que ha posat com a exemple de la "sensibilitat" dels governs socialistes en matèria d'inversions a les comarques gironines. El candidat també s'ha referit a la nova biblioteca Carles Rahola. "Quan els socialistes hi hem estat, les coses han funcionat complim amb les comarques gironines i, per això, volem ser els representants de tots els gironins i gironines", ha manifestat.

El candidat, en canvi, ha carregat contra la "displicència política" dels governs del PP respecte a les comarques gironines. "Amb l'excusa de la crisi han deixat la demarcació de Girona a la cua de les prioritats i de les inversions, tan de l'Estat com de Catalunya", ha remarcat.

Pel que fa a les prioritats dels socialistes aquestes eleccions, Lamuà creu que és cabdal recuperar el projecte de l'arxiu provincial o resoldre el dèficit en infraestructures (s'ha referit a l'N-II, a l'N-260 o l'eix pirinenc, entre d'altres). "Les infraestructures no són reivindicacions per caprici, són un valor afegit per al nostre territori", ha reivindicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema