La candidata del PSC per Barcelona a les eleccions generals, Carme Chacón, s'ha mostrat aquest dimecres molesta per les darreres declaracions d'alguns dirigents del Partit Popular. I és que la socialista catalana ha considerat que el PP comet un "frau democràtic" quan la secretària general dels populars espanyols i presidenta de Castella-La Manxa, Maria Dolores de Cospedal, admet que "Rajoy no està anunciant les seves propostes perquè la gent sortiria a protestar". En aquest sentit, Carme Chacón ha acusat els dirigents del PP i al seu candidat a presidir el govern espanyol, Mariano Rajoy, d'estar "ocultant a la gent els projectes que volen fer".

D'altra banda, Chacón s'ha mostrat indignada amb les paraules del president de la Diputació de València i líder provincial del PP, Alfonso Rus, que ha dit que el 20 de novembre celebraran la victòria popular "a València, amb xampany i dones". "Ja n'hi ha prou!", ha cridat la socialista, recordant també el cor de dones que van proclamar en un acte del PP que eren mares que mantenien la casa "neta i pura".

Davant aquest episodi protagonitzat per Rus, Carme Chacón ha fet una crida a les dones a votar socialista "pels nostres drets com a dones". "No els hi serà tan fàcil tornar-nos a casa, a la cuina, on ells ens volen. No deixarem que ens ho malmetin tant fàcil", ha sentenciat davant les 500 persones assistents a l'acte del PSC a Deltebre.