Petites immobiliàries que s'uneixen en una iniciativa col·laborativa per fer més força. Aquesta és la idea que hi ha al darrere d'Apialia Costa Brava - Figueres, la nova agrupació d'immobiliàries que s'ha presentat avui, 16 de maig, a l'Ajuntament de Figueres, tot i que ja porta un any en funcionament.

Actualment, a l'Alt Empordà formen part d'aquesta xarxa catorze empreses de Figueres, l'Escala, Llançà, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i Roses, totes elles membres del col·legi d'APIs de Catalunya, que agrupa Agents de la Propietat Immobiliària.

Amb aquest sistema, apuntava la presidenta Ona Folgado, "Ens ajudem mútuament, podem tenir més producte i tenim la capacitat d'arribar a molta més gent", ja que tots comparteixen l'exclusiva de la informació i els productes, que treballen com a propis. "Iniciatives com aquesta ajuden a fomentar la col·laboració deixant de banda els interessos personals de cada API. Es marquen codis de conducta i pautes de funcionament comunes que reforcen el sector", apuntava l'alcaldessa Marta Felip, mostrant-se molt interessada per la iniciativa.