La targeta de fidelització Empordà Card ja ha arribat als 3.000 usuaris. L'afortunada que ha aconseguit fer el canvi de xifra ha estat Maria Aguilar Aragón, de Llançà, que es va fer la targeta de fidelització a la carnisseria Xarcuteria Josep, de Llançà.

La usuària ha estat premiada amb una targeta regal de 100 euros que es pot gastar en qualsevol establiment adherit al sistema d'Empordà Card. Així doncs, té unes noranta opcions per escollir, arreu de Figueres, Roses i Llançà. Aguilar ha apuntat que es gastarà el 30% d’aquest premi a l'establiment que li ha concedit i la quantitat restant se la gastarà en algun comerç figuerenc.

El següent objectiu són els 5.000

Després d'haver complert aquest objectiu, els impulsors d'aquesta iniciativa ja se n'han marcat un altre: arribar 5.000 usuaris. Com ha passat en aquesta ocasió, també es premiarà amb descomptes i promocions exclusives l'afortunat guanyador. Aquest projecte, impulsat per Comerç Figueres Associació i l'Ajuntament de Figueres, segueix sumant membres i establiments adherits al sistema. Amb aquest sistema, els clients poden obtenir descomptes, acumular saldo virtual i beneficiar-se de totes les seves campanyes i sorteigs.

Amb la voluntat de seguir donant visibilitat al projecte, Empordà Card ha estat present aquest dimarts 1 de maig, en el marc de la cursa del Castell de Sant Ferran. Han muntat una carpa de Comerç Figueres i han informat sobre les característiques que ofereix Empordà Card.