Més de 120 persones han assistit aquest dimecres 17 de gener a la presentació i llançament del primer grup de BNI a l'Alt Empordà. L'acte ha reunit a empresaris i professionals de molts sectors de la comarca de l'Alt Empordà que han omplert l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres, i posteriorment han pogut fer networking amb els professionals que integren aquest primer grup de BNI a la comarca.

BNI (Business Networking Internacional), l'organització de negocis més gran del món present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d'empresaris que es donen suport globalment, ja està present a l'Alt Empordà. El primer grup alt empordanès s'ha batejat amb el nom de BNI FUTUR i està format per 31 empreses i professionals alt empordanesos de sectors molt diversos.

Per presentar-se públicament aquest dimecres s'ha fet l'acte de llançament amb centenars d'assistents que a partir de les 7 del matí han pogut veure i comprovar quin és el funcionament del nou grup de BNI FUTUR i com aquesta organització està canviant la manera de fer negocis. Després de la presentació, les més de 120 persones que han participat en l'acte, entre els quals hi havia autoritats, empresaris i professionals de l'Alt Empordà, han pogut fer networking en un esmorzar molt productiu.

Els assistents han intercanviat targetes i experiències i han aprofitat per obrir vies de col·laboració i, en definitiva, fer negocis. Els 31 membres del primer grup de BNI a l'Alt Empordà són professionals d'àmbits molts diversos que a partir d'ara es reuniran setmanalment cada dimecres a partir de les 6.45 h del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.