Suchard, la marca de productes nadalencs, entra al mercat de la xocolata negra a Espanya i obre una botiga efímera a Madrid per presentar el seu nous productes, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En concret, la firma ha triat el 'Blue Monday', reconegut com el 'Dia més trist de l'any', per presentar la seva nova aposta en el mercat amb una 'pop-up store', que estarà oberta del 15 i el 17 de gener al Palau de Santa Bàrbara a Madrid.

Suchard, que va néixer a Suïssa el 1826 i que va arribar a Espanya el 1910 com una marca innovadora i amant de la xocolata, va llançar el 1960 el primer torró de xocolata.

Així, amb gairebé 200 anys d'experiència en el sector xocolater entra al mercat de xocolata negra, ampliant la seva cartera i desestacionalitzant la marca, que ara estarà present tot l'any en els lineals.

La nova gamma de xocolata negra de Suchard es presenta en dues varietats: 'Bio' i 'Roc'. La 'Bio' està pensada per als amants de la xocolata negra més intensa, amb una acurada selecció de cacau trinitari provinent de la República Dominicana i Perú el 70% i el 85%, mentre que a 'Roc', el consumidor trobarà una textura més cremosa , combinada amb ingredients com ametlles i avellanes senceres, i ametlles senceres i taronja.

Com un dels majors compradors de cacau al món, Mondel?z International aposta pel futur de la xocolata i del planeta a través del seu programa 'Cocoa Life', destinat al cultiu i desenvolupament sostenible del cacau. Gràcies a aquesta iniciativa, el 21% del cacau de la multinacional prové de cultius sostenibles, i amb ell ja s'elaboren productes de marques com Côte d'Or, Cadbury o Suchard.