L'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres ha obert el període d'inscripcions per a la quarta edició del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents. La formació, que es durà a terme del 6 d'octubre al 16 de desembre al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer, té com a objectiu dinamitzar l'economia de la ciutat i la comarca a través de noves iniciatives empresarials englobades dins de sectors emergents.

El curs va adreçat a emprenedors i emprenedores que tinguin un projecte de creació d'empresa en un sector emergent, empresaris i empresàries que hagin creat la seva empresa en aquests sectors en els darrers 5 anys o que vulguin fer noves línies de negoci.

Les sessions formatives estaran impartides per experts en els diferents àmbits amb àmplia experiència pràctica i els participants tindran la possibilitat de demanar consultories personalitzades. A més, tot el curs estarà enfocat a la pràctica i a la posada en marxa real d'una futura empresa, prioritzant l'enfocament dels projectes en funció de la visió dels possibles inversors.