Una de les activitats més atractives que acompanya, un any més, la Mostra del Vi de l'Empordà és el seminari Marca Vi. Una jornada on es posarà en debat el present i el futur del vi català i que tindrà lloc avui a les 18.30 h a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres.

El seminari de winebranding de referència a Catalunya, Marca Vi, arriba enguany a la seva cinquena edició. La jornada se celebrarà en format taula rodona amb la participació de destacats experts del país com són Joan Gómez Pallarés, Eva Vicens, Lluís Tolosa o Ruth Troyano. Tots ells parlaran sobre el present i el futur del vi català, debat que estarà moderat per la sommelier Laura Masramon. Divulgadora de la cultura del vi i sommelier especialitzada en l'enoturisme i en els vins de l'Empordà, Laura Masramon difon els seus coneixements sobre aquest món a través del blog que porta el seu nom.

Marca Vi és l'activitat professionalitzadora de la Mostra del Vi de l'Empordà i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres. Adreçada als professionals i amants del món del vi, l'assistència al seminari és gratuïta, només cal inscripció prèvia a través del web enomarketing.cat.

Aquest esdeveniment que arriba a la seva cinquena edició s'ha convertit en un dels punts de trobada del món del vi català, que juntament amb el seminari germà Vívid Enoconference, ha ajudat els cellers i empreses de turisme del vi de l'Empordà a millorar la seva comunicació així com la seva oferta enoturística.

El Marca Vi es va concebre en el marc de la Mostra del Vi que es realitza a la Rambla de Figueres, amb l'objectiu de contribuir a la seva professionalització.