El president, Antoni Escudero Martínez, en representació de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, i el delegat de Vendes i Operacions del territori de Catalunya Nord, Joan Ramon Vilalta Carrillo, en representació de Gas Natural Fenosa, han signat la renovació de l´acord de col·laboració amb l´objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l´energia, als empresaris dels establiments agremiats de les onze associacions membres de la Federació.

Els empresaris d´hostaleria podran gaudir d´un descompte a partir del 30% sobre les tarifes 2.1A, 2.1 DHA, 3.0 A i 3.1A, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, es continuarà amb la línia de no fer diferències entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel, perquè aquest acord garanteix un estalvi econòmic a tots els empresaris hostalers.

L´acord de col·laboració també contempla un descompte a partir del 10% per les tarifes 3.3 i 3.4 de gas natural. I amb el producte Gasconfort, posa a la disposició dels empresaris d´hostaleria, una gamma de solucions energètiques destinades a millorar l´eficiència energètica amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió.

També amb aquest acord, Gas Natural Fenosa concedeix a tots els seus clients un estudi gratuït d´optimització de la factura de llum, amb l´objectiu d´analitzar si els serveis contractats són els adequats al seu establiment. Amb aquest estudi, l´associat es pot estalviar costos a la seva factura.

Antoni Escudero ha declarat que la renovació de l´acord de col·laboració, és una mostra de la bona rebuda del conveni per part dels associats, ja que els aporta un estalvi i és beneficiós per a ells. També ha dit que els convenis funcionen quan aporten benefici per ambdues parts, com en aquest cas.

Joan Ramon Vilalta, en la signatura del conveni, ha afirmat que aquest conveni és una mostra de la "renovació del compromís amb la Federació i aposta per la proximitat de cara als associats". També ha dit que l´objectiu de Gas Natural Fenosa és oferir el millor servei sempre.

Sobre la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona

La Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per onze associacions comarcals i/o locals: l´Associació d´Hostaleria de l´Alt Empordà, el Gremi d´Hostaleria de Lloret de Mar, la Unió d´Empresaris d´Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, l´Associació d´Hostaleria, restauració i turisme de Girona, l´Associació d´Hostaleria de Blanes, l´Associació d´Hostaleria de la Selva, l´Associació d´Hostalatge de la Garrotxa, l´Associació d´Hostaleria del Ripollès, l´Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, l´Associació d´Hotels i Càmpings de Cerdanya i l´Associació de Turisme Rural Girona.

Les onze associacions tenen associats: hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa, cases de turisme rural, entre altres. La Federació compta avui amb més de 1.550 empreses federades.